Escalibada

Per començar

Trobareu una gran varietat de plats elaborats artesanalment amb productes de la terra. Plats de la cuina catalana com l’esqueixada de bacallà, l’escalivada, o unes mongetes del ganxet amb cansalada viada… Comencem???

Fricandó

Per continuar

Si sou amants dels bons guisats esteu al restaurant indicat. No deixeu de tastar els peus de porc guisats amb bolets, el nostre fricandó, les tripes, mandonguilles amb sípia o els calamars farcits. Segur que us llepareu els dits!

Crema catalana

Les postres

Les postres de l’Havana són en la seva majoria especialitats preparades al propi restaurant. La crema catalana, el flam d’ou o el de formatge, en són els grans protagonistes. Si encara us queda un petit espai no deixeu de provar-los!

Cava de la casa

El Celler

El nostre celler és petit però amb encert El celler de l’Havana intenta recollir una selecció correcta per a poder gaudir en cada ocasió del vi, cava o champagne que més s’escaigui al palardar de cadascú.

Amanida russa

Especialitats

  Entre els plats protagonistes de l’Havana s’hi troben els guisats fets a foc lent. Fricandó, tall rodó, mandonguilles amb sípia o bolets, tripes… L’Havana també incopora els productes de temporada. Entre els productes de temporada destaquen els rovellons a

Menús per a grups

Menús per a grups

Per a taules de més de 10 persones oferim menús personalitzats. Comencem amb un pica pica on podeu degustar una mica de tot i després un segon plat a escollir.

Reserves al telèfon 93 302 21 06

Diumenge nit, festius nit i dilluns tancat. Tancat per Setmana Santa. Ens retrobem el dia 23, Diada de Sant Jordi

Contacta