Encontraréis una gran variedad de platos elaborados con productos de la tierra elaborados artesanalmente. Platos típicos del recetario catalán como la esqueixada de bacalao, la escalivada o unas secas del ganchet con panceta.

L’amanida verda / La ensalada verde

L’amanida catalana amb embotits / La ensalada catalana con fiambre

La nostra amanida russa / Nuestra ensalada rusa

Esqueixada de bacallà / Esqueixada de bacalao

El clàssic combinat de l’Havana / El clásico combinado de la Havana (Esqueixada, escalibada, russa, musclos i bunyol de bacallà) (Esqueixada, escalivada, rusa, mejillones y buñuelo de bacalao)

Espinacs a la catalana / Espinacas a la catalana

Espinacs amb seques i cansalada / Espinacas con secas y panceta

Làmines de carxofa arrebossades / Láminas de alcahofa rebozadas

Esbergínies arrebossades / Berengenas rebozadas

L’escalibada / La escalivada

Espàrrecs blancs de Navarra / Espárragos blancos de Navarra

Macarrons amb tomàquet i butifarra / Macarrones con tomate y butifarra

Els tradicionals canelons / Los tradicionales canelones

Musclos al vapor / Mejillones al vapor

Cloïsses amb salsa marinera / Almejas en salsa marinera

Navalles a la brasa / Navajas a la brasa

Mongetes del “ganxet” amb cansalada / Judías del “ganxet” con panceta

Saltat de bolets amb alls tendres / Salteado de setas con ajos tiernos

Truita de carbassó i ceba / Tortilla de calabacín y cebolla

Bunyols artesans de bacallà / Buñuelos artesanos de bacalao

Pebrotets del piquillo amb brandada / Piquillos rellenos de brandada