Els guisats són els grans protagonistes | Restaurant Havana

Si sou amants dels bons guisats esteu al restaurant indicat. No deixeu de tastar els peus de porc guisats amb bolets, el nostre fricandó, les tripes, mandonguilles amb sípia o els calamars farcits.

Segur que us llepareu els dits!

*Tall rodó de vedella rostit / *Redondo de ternera rustido

*Llom de porc a la brasa / *Lomo de cerdo a la brasa

*Bistec de vedella / *Bistec de ternera

*Butifarra un punt picant / *Butifarra con un toque picante

*Plats acompanyats de guarnició / *Platos con guarnición

*Rap de platja a la brasa / *Rape de playa a la brasa

*Lluç a la brasa / *Merluza a la brasa

*Bacallà fet a la llauna / *Bacalao a la llauna

*Tonyina fresca a la brasa / *Atún fresco a la brasa

* Plats acompanyats de guarnició / *Platos con guarnición

Els típics calamars a la romana / Los calamares a la romana

Peix de platgeta fregit / Pescado de playa frito

Parrillada de peix / Parrillada de pescado

Gambes / Gambas

Llagostins / Langostinos

Escamarlans / Cigalas

Llagosta o llamàntol / Langosta o bogavante

Fricandó amb bolets / Carne con setas

Les tripes guisades / Los callos

Mandonguilles amb sípia / Albóndigas con sepia

Mandonguilles amb bolets / Albóndigas con setas

Peus de ministre amb bolets / Pies de ministro con setas

Calamars farcits / Calamares rellenos

Tonyina amb confitat de tomàquet / Atún en tomate confitado