Benvinguts a RESTAURANT L’HAVANA!
Volem que la teva experiència amb nosaltres sigui propera i satisfactòria. Hem redactat aquestes condicions de la forma més clara i transparent possible, procurant donar resposta i destacar el més important per assegurar-nos que no et quedes amb cap dubte sobre el que pugui http://www.restauranthavana.cat com a prestador de serveis d’informació a Internet. Per això et recomanem que llegeixis atentament el que ve a continuació:
És important que sàpigues que si navegues per la nostra web o fas servir els serveis que oferim adquireixes, des del primer moment, la condició d’usuari i, per tant, aquestes normes constitueixen un contracte entre http://www.restauranthavana.cat i tu respecte a l’ús d’aquesta web de conformitat amb la normativa aplicable de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.
Això què implica?
• Que com a usuari d’aquesta web declares que tota la informació que decideixis facilitar-nos a través de formularis de contacte, subscripció, etc és veritable i exacta, sense limitacions, reserves o falsedats; sent l’únic responsable de les manifestacions errònies, falses o inexactes.
• Que acceptes expressa i íntegrament totes les Condicions d’Ús i, la Política de Privadesa i galetes en relació a la finalitat del tractament de les dades que decideixis facilitar-nos.
• Que coneixes que l’ús i accés http://www.restauranthavana.cat és gratuït, sense perjudici del cost de connexió a través de la corresponent xarxa de telecomunicacions que et proporcioni l’accés com a usuari.
AVÍS LEGAL
Identitat i titular del web
Som Restaurant L’Havana – MERCEDES ARNAU PÉREZ (des d’ara utilitzarem el nom comercial «Restaurant l’Havana»), l’empresa propietària i gestora d’aquesta web i del en la mateixa allotjat.
MERCEDES ARNAU PÉREZ gestiona a través d’aquesta web una plataforma per a la reserva de taules i serveis de menjar al públic en general.
T’aportem aquesta informació perquè és un important indici de confiança conèixer qui és el responsable d’aquest lloc i com pots dirigir-te a nosaltres, ia més perquè aquestes condicions constitueixen un contracte entre MERCEDES ARNAU PÉREZ i tu, respecte de l’ús d’aquesta web en compliment de que estableix la Llei 34 / 2002LSSI-CE.