Les postres més dolces | Restaurant Havana

Les postres de l’Havana són en la seva majoria especialitats preparades al propi restaurant. La crema catalana, el flam d’ou o el de formatge, en són els grans protagonistes.

Si encara us queda un petit espai no deixeu de probar-los!

Crema catalana / Crema catalana
Flam de formatge artesà / Flan de queso artesano
Flam d’ou amb nata / Flan de huevo con nata
Mel i mató / Requesón con miel
Profiterols amb xocolata negra / Profiteroles con chocolate negro
Gelat de vainilla o xocolata / Helado de vainilla o chocolate
Gelat de xixona / Helado de jijona
Llimona gelada / Limón helado
Gelat de coco / Helado de coco
Flam gelat biscuit / Flan helado bescuit
Tartuf de xocolata / Tartufo de chocolate
Trufes gelades / Trufas
Pastís gelat al whisky / Tarta helada al whisky
Xarrup de llimona / Sorbete de limón
Xarrut de mojito / Sorbete de mojito
Postres de músic / Postres de músico
Formatge manxec / Queso manchego
Fruita del temps / Fruta del tiempo